GündemHaber

İsmail Ünal eleştirildiği haber ve videoyu kaldırttı!

ismail unal bp

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP Beşiktaş İlçe Teşkilatı’nın toplantısında üyelerden Asım Kantoğlu’nun konuşmasının yer aldığı haberimizi ve konuşmanın videosunu avukatı Önder Öztürel aracılığıyla kaldırmamızı istedi.

Geçtiğimiz ay CHP Beşiktaş İlçe teşkilatının düzenlediği toplantıda CHP’li bazı üyeler Başkan İsmail Ünal’ı eleştiren konuşmalar yapmış, Beşiktaş Postası da halkın ve CHP’lilerin haber alma özgürlüğünü göz önünde tutarak bu konuşmaları yayınlamıştı.

Ancak Beşiktaş Belediye Başkanı CHP’li İsmail Ünal’ın avukatı Önder Öztürel’in Beşiktaş Postası’na gönderdiği yazıda toplantıda yapılan konuşmaların kendisini karalamaya yönelik olduğunu iddia ederek “Çamur at izi kalsın” anlayışıyla ve politik amaçlara yönelik bu haksız suçlamaları, CHP’nin mevzuatına aykırı olarak kayda aldıran ve yayınlayan kişi veya kişilerin siyasal haklarını kullanmak, haksızlıkları tartışmak, eleştiride bulunmak gibi amaçlardan öte, salt İsmail Ünal’ın siyasi kariyerine yönelik karalayıcı amaçlar izledikleri gözlemlenmektedir. Elbette siyasi platformlarda sınırları içinde kalmak kaydıyla eleştiri yapılması doğaldır. Elbette ki, bu eleştirilerin sosyal medyada yayınlanması doğaldır. Ancak eleştiri adı altında ve sınırlar aşılarak suçlama, karalama, iftiralar yapılmasını ve bununla da yetinilmeyip bütün bunları topluma da duyurmayı sağlayan, kişinin hukuka aykırı yöntem ve davranışlarını özgürlük kavramıyla açıklamak da mümkün değildir” ifadeleri kullanıldı.

Sorumlu yayıncılık ve halkın haber alma özgürlüğünü göz önünde bulundurarak yayınladığımız haberi İsmail Ünal ve Önder Öztürel’in istediği doğrultusunda kaldırıyor, takdiri başta Beşiktaş olmak üzere tüm halka ve CHP’lilere bırakıyoruz.

Beşiktaş Postası

[adrotate banner=”270″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu