HaberSpor Haberleri

Yönetime soruyoruz: IMG Doğuş’tan avans alındı mı?

fikret orman img dogusBeşiktaş yönetimi bir anda IMG Doğuş Konsorsiyumu ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Ancak bu anlaşmanın mahiyeti ve detayları hakkında kongre üyelerine hiçbir bilgi verilmedi. Şirketten avans alınıp alınmadığı da merak konusu.

Siyah beyazlı kulüpte dün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş., IMG Doğuş Konsorsiyumu ile İnönü Stadı konusunda iyi niyet anlaşması imzalandığını duyurdu.

Anlaşmayla ilgili olarak sadece “Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb.” bilgileri verildi.

Böylesine önemli ve kulübün gelir gider tablosunu yakından ilgilendiren anlaşmayla ilgili olarak Beşiktaş yönetimi kongre üyelerine hiçbir bilgi vermedi.

Akıllara da eski başkan Yıldırım Demirören’in Fulya projesinde kira gelirlerini kırdırıp avans alması geldi. O dönemde Yıldırım Demirören’i bu konuda eleştiren Fikret Orman ve yönetiminin IMG Doğus Konsorsiyumu ile yapılan anlaşma sonrası şirketten avans alıp almadığını Beşiktaş camiası merak ediyor.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu