HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’a bir haciz de Nykesha Sales’den

Beşiktaş’a bir hacizde Nykesha Sales’den…  Geçmiş borçları temizlemek için uğraşan Kartal, Nykesha Sales şoku ile sarsıldı. Geçen yıldan kalan 24 bin dolarlık alacak için Akaretler’deki binada haciz işlemi yapıldı. Bugün için ödeme sözü alındı / Beşiktaş Haberleri

HTSpor’un haberine göre, Kartal’a bir haciz daha… Fikret Orman yönetiminin göreve gelmesinin ardından yaşanan haciz işlemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez kapıyı çalan futboldan değil basketboldandı. Kadın basketbol takımı oyuncusu Nykesha Sales’in avukatı Salim Baki, geçen yıldan kalan 24 bin dolarlık bakiye için Beşiktaş’ın Akaretler’deki binasına gitti. Haciz işlemlerini başlattı. Kulüp binasındaki bazı bilgisayarlara, ısıtıcılara ve yazıcılara haciz konuldu.

İKİ KİŞİ DAHA SIRADA

Haciz işlemlerinin devam ettiği sırada Beşiktaş Kulübü avukatı Kubilay Marangoz ile görüşme yapıldı. Siyah – beyazlılara 24 bin dolarlık ücretin ödenmesi için bugüne kadar süre verildi ve bu resmiyete döküldü. Bugün herhangi bir ödeme yapmadığı takdirde haciz için tespit edilen malların işlemlerine devam edileceği kayıt altına alındı. Bekir Yarangüme’nin 29 bin, Aziz Akkaya’nın da yine Beşiktaş’tan 24 bin TL alacağı olduğu öğrenildi.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu