HaberSpor Haberleri

Haciz belgesi ortada, hala yalanlıyorlar!

besiktas cilekli haciz
Belgeyi büyütmek için üzerine tıklayın

Beşiktaş Belediyesi’nin Çilekli Tesisleri’nin kirasını ödemediği gerekçesiyle Beşiktaş Kulübüne başlattığı haciz işlemleri gündeme damga vurdu. Hem belediye, hem de kulüp icra işlemini yalanladı ancak belge ortaya çıktı!

Dün ortaya çıkan skandalın ardından önce Beşiktaş Belediyesi, icra işlemini yalanladı, ardından da Beşiktaş Kulübü. Daha sonra ise Beşiktaş Belediyesi’nin başlattığı haciz işleminin belgesi ortaya çıktı.

OLAYIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş kulübünden dün yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüze Çilekli Spor Tesisleri için yapılan resmi kiralama işlemleri, tarafların bağlı bulunduğu kanunlar çerçevesinde uyulması gereken zorunlu bir süreç çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Ödemeler zamanında gerçekleşmiştir.

Bu zorunlu yasal ve sözleşmeden kaynaklanan süreçlere uyulmaması durumunda, kulübümüzün, Beşiktaş Belediyesi ile yapılan sözleşmenin sona ermesi ile karşı karşıya kalacağı bilinmelidir.

Kaldı ki; Beşiktaş Belediyesi tarafından kulübümüze yönelik Çilekli Spor Tesisleri ile ilgili herhangi bir icra işlemi de başlatılmış değildir.

Kulübümüzün, çok iyi bir Beşiktaşlı olduğu bilinen İsmail Ünal’ın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Belediyesi ile, böylesine bir sorun yaşamayacağı ise aşikardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

[adrotate banner=”263″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu