HaberSpor Haberleri

Beşiktaş, TFF Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’la yarın hazırlık maçı yapacak

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Kırklarelispor ile özel bir maç yapacak / Beşiktaş Haberleri

Bu sezon TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırklarelispor takımı çarşamba günü Türkiye’nin dört büyükleri arasında yer alan Beşiktaş ile Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Kırklareli halkını Beşiktaş’ın Kırklareli’ne gelecek olmasından dolayı büyük bir heyecan sararken başta Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve yönetimi olmak üzere, Kırklareli’ndeki kamu kurum kuruluşları ve spor kulüpleri Beşiktaş takımını en iyi şekilde ağırlamak için ciddi hazırlıklar yapıyor.

Çarşamba günü sabah saatlerinde Kırklareli’nde olacak olan Beşiktaş kafilesi’nin maç saati öncesinde bir yemek ve ziyaret programı ile son olarak Kırklareli turu yapıp maç saatini bekleyeceği düşünülüyor.

Kırklarelispor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakem olarak Edirne Bölgesi’nden Süper Lig hakemi Özgür Yankaya’yı atadı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırklarelispor ile Beşiktaş arasındaki mücadele yarın saat 17.30’da Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak.

[adrotate banner=”262″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu