HaberSpor Haberleri

Fikret Orman çark etti: Önceki yönetimi konuşmanın günü değil

fikret orman makam e1335343862956

Fikret Orman çark etti: Önceki yönetimi konuşmanın günü değil… Göreve geldiği günden beri enkaz edebiyatı yaptığı yönünde sert bir şekilde eleştirilen Fikret Orman yeni bir açıklama yaptı.

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Geçmişin, hataların, savurganlığın, kötü yönetimin konuşulacağı günler de gelecek. Ama bugün bunları konuşmanın günü değil” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman’ın açıklaması;

Bazı şeyleri açık açık konuşmakta fayda var. Beşiktaş, belki de tarihinin en zorlu dönemlerinden birini geçiriyor.

Ama biz bu zorlukları bile bile yönetime talip olduk.

Misyonumuz Beşiktaş’ı bu karanlık günlerden aydınlığa çıkarmak; vizyonumuz Beşiktaş’ı bir kurum olarak kişilere muhtaç kalmayacağı, sistemin hakim olduğu bir noktaya taşımak.

Geçmişin, hataların, savurganlığın, kötü yönetimin konuşulacağı günler de gelecek. Ama bugün bunları konuşmanın günü değil. Bugün kulübümüzün haklarını savunmanın, onu içinde bulunduğu krizden çıkarmak için gece gündüz çalışmanın günü.

Tahminlerimizin de ötesinde kötü bir tabloyla karşılaşmış olsak da, Beşiktaş’ın yeniden kendi ayaklarının üzerinde duracağı bir düzene geçeceğine olan inancımız tam. Bütün çalışmalarımız bunun için.

Bugüne kadar nice zorluklardan geçmiş olan Beşiktaş bu karanlık günleri de aşacak güce sahiptir; çünkü arkasında Türkiye’nin en güçlü camialarından biri vardır. Kulübün üyesi olsun olmasın bütün Beşiktaşlılar bu zor günlerde Beşiktaşlılık bilinciyle ve kulüpleriyle dayanışma içinde hareket edecekler.

Camiamızdan bize gelen akıl dolu dayanışma ve yardımlaşma önerilerinin hepsinden haberim var. Bunları da en kısa zamanda hayata geçireceğiz.

Beşiktaş’a ve gelecek güzel günlere inancımız tamdır.

Saygılarımla

[adrotate banner=”235″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu