HaberSpor Haberleri

Demba Ba’dan Beşiktaş’a kötü haber!..

Demba Ba’dan Beşiktaş’a kötü haber!.. Milli takım kampında bulunan Beşiktaş’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, antrenmanda sakatlandı. Beşiktaş Futbol A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık ise sakat oyuncularla ilgili bir açıklama yaptı / Beşiktaş Haberleri

Ülkesi Senegal’in 2015 Afrika Uluslar Kupası elemeleri kapsamında oynayacağı Tunus maçı için milli takıma davet edilen Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba’dan kötü haber geldi. Demba Ba’nın 15 gün takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, antrenmanda ayak bileğine bir darbe alan Demba Ba’nın çekilen MR sonrasında Tunus karşısında oynamasının düşük ihtimal olduğu duyuruldu. Haberi, teknik direktör Alain Giresse basın mensuplarıyla paylaştı.

Senegal’de, Cheikhou Kouyaté, Lamine Sané, Mame Biram Diouf ve Pape Ndiaye Souaré’nin sakatlıkları teknik heyeti düşündürüyordu. Şimdi Demba Ba’nın durumu ise kritik.

Ba’nın tedavisine milli takımda başlanırken, ne kadar sahalardan uzak kalacağı konusunda net bir açıklama henüz yok. Ülke basını, Demba Ba’nın Tunus ile Senegal’in 15 Ekim’de oynayacağı ikinci maçta sahada olacağını iddia etti.

KARANLIK’TAN SAKATLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat oyuncular Jose Sosa ve Mustafa Pektemek’in en kısa sürede sahalara dönmesi için çalıştıklarını, Senegal Milli Takımı kampında sakatlandığı iddia edilen Demba Ba’nın ise bir sıkıntısının bulunmadığını söyledi.

BJK TV’ye sakat oyuncular hakkında bilgi veren Karanlık, Balıkesirspor maçında rakibin darbesiyle sakatlanan Sosa’nın takıma dönme süresini aşağıya çekmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Arjantinli futbolcunun haftalar öncesinde üst adale sakatlığı yaşadığını hatırlatan Ertuğrul Karanlık, şu ifadeleri kullandı: “Tedavisini yaptık ve tekrar sahalara geri döndü. Bir hafta sonra toplam üç maça çıktı. Balıkesirspor maçında rakip futbolcu, Jose Sosa’ya dizinden vurdu ve futbolcumuz dizinden sakatlandı. Burada futbolcumuzu şanslı da sayabiliriz çünkü menisküsü yırtılabilir veya çapraz bağ da hasar görebilirdi. Jose Sosa’nın tedavisine başladık.

Takıma dönme süresini aşağıya çekmek istiyoruz. Ne kadar erken olur bilemem. Ne kadar erken dönerse bizim için o kadar iyi olacak.” Mustafa Pektemek’in durumuna da değinen kulüp doktoru, “Daha önce açıkladığımız gibi Balıkesirspor maçında Mustafa Pektemek’in adalesinde ciddi bir yırtık meydana geldi. Tedavisine pazartesi sabahı başladık. Mustafa’nın kronik sakatlık gibi bir sorunu kesinlikle yok. Takımdan ne kadar ayrı kalacak bilemiyorum ama umarım en kısa zamanda döner. En kısa sürede geri dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Forvet oyuncusu Demba Ba’nın Senegal Milli Takımı’nda sakatlandığı yönünde haberleri yalanlayan Karanlık, “Demba Ba ile dün ve bu sabah konuştum. Bizimle çıktığı maçta ayağı burkulmuştu. İki günlük tedavinin sonucunda bugün kendini riske etmek istemiyor. Demba Ba’da şu an herhangi bir sakatlık yok” diye görüşlerini aktardı.

[adrotate banner=”326″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu