HaberSpor Haberleri

Ergin Ataman; Kupayı kaldırmak istiyoruz

Beşiktaş Milangaz Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, taraftarlarının önünde kupayı kaldırmak istediklerini söyledi / Beşiktaş Haberleri

Ergin Ataman, Anadolu Efes ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve rakiplerini mağlup ederek şampiyon olmak istediklerini belirtti. Ergin Ataman konuşmasını şöyle sürdürdü; Anadolu Efes tarafının, tüm play off maçları boyunca, her maçtan sonra hakemleri soyunma odasına kadar kovalayıp, baskı altına almaya çalışmasını, bize ve hakem camiasına yapılmış büyük bir saygısızlık olarak görüyoruz. Kendilerini saha içindeki mücadeleye davet ediyoruz. Biz, tüm mertliğimizle ve sahadaki mücadelemizle şampiyonluk kupasına ulaşmaya çalışacağız.

Ergin Ataman, bugünkü maç öncesi taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarımıza, bunun bir spor müsabakası olduğunu hatırlatıyoruz. Hak eden tarafın şampiyon olacağı, bunu da hepimizin büyük bir saygıyla karşılayacağı bilinmeli. Biz şampiyon olursak, tüm Beşiktaşlılar bunu coşkuyla kutlayacak. Eğer Anadolu Efes şampiyon olursa da onları alkışlayacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

MAÇ 20.00’DE ABDİ İPEKÇİ’DE

Seride 3-2 önde olan Beşiktaş Milangaz, bugün saat 20.00’de serinin 6. karşılaşmasında Anadolu Efes’i Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk edecek. Siyah-beyazlılar, taraftarlarının da müthiş desteği ile bu karşılaşmayı kazanarak Beko Basketbol Ligi Şampiyonu olmayı hedefliyor.

Beşiktaş Milangaz – Anadolu Efes maçı biletleri tükendi

Bu akşam saat 20.00’de oynanacak olan Beşiktaş Milangaz – Anadolu Efes maçının biletlerinin tükendiği belirtildi. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada;

“Dün saat 18.00’de Biletix’den satışa çıkan, Beşiktaş Milangaz-Anadolu Efes maçı biletleri tükenmiştir.Taraftarlarımızın gösterdiği bu ilgiye teşekkür ederiz” denildi.

[adrotate banner=”249″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu