HaberSpor Haberleri

Çarşı’dan Quaresma’ya destek

Çarşı’dan Quaresma’ya destek… Beşiktaş’ın önde gelen taraftar grubu Çarşı, tesislerde “En büyük Fener” diye bağırdığı ve personellere ahlaksız hareketlerde bulunduğu iddia edilen Quaresma’ya sahip çıktı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın önde gelen taraftar gruplarından biri olan Çarşı’dan Ricardo Quaresma’ya tam destek geldi. Radyospor’un haberine göre, Portekizli futbolcunun tesislerde bir bayana cinsel organını gösterdiği iddialarının ardından Çarşı grubunun resmi sitesi olan ForzaBeşiktaş’tan Quaresma’ya destek verdi.

Sitenin girişine ‘Q’rusıkı haberlere, çirkin iftiralara 7’rmeyiz seni Ricardo Quaresma’ ifadesinin yer aldığı Portekizli yıldızın ‘Down sendromlu’ bir çocukla çekilmiş fotoğrafı konuldu.

Q7 MAHKEMEYE TAŞIYACAK!..

Tesislerde ‘En büyük Fenerbahçe’ diye bağırmak ve bir bayana da cinsel tacizle suçlanan Ricardo Quaresma ise bu iddialara karşı mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

Portekizli yıldız, ‘Böyle şeylerin konuşulması karalayıcı ve utanç verici. Böyle şeyler söyleyenlerin ellerinde belge yoksa böyle saçma iddialarda bulunmasınlar. Onlarla mahkemede hesaplaşırız’ diye kendini savundu.

[adrotate banner=”269″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu