HaberSpor Haberleri

“Şenol Güneş Sadri Şener’e bile küfür etti, protokol tribününün 4’te 3’ü Trabzonluydu”

senol gunes protokol bp

Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçta protokol tribününde ve Şenol Güneş’in çevresinde yaşanan olaylarla ilgili olarak Beşiktaşlı yönetici Hakan Aksoy çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Hakan Aksoy, Protokol tribününün neredeyse tamamını Trabzonsporlular’ın doldurduğunu ifade ederek “Beden terbiyesinden biletler nasıl verildi bilmiyorum. Ama biz kendi stadımızda misafir takım gibi kaldık. Atılan golden sonra protokol tribününden insanlar Beşiktaş tribünlerine el kol hareketleri yaptılar. Şenol Güneş tribüne çıkarken herkes alkışlıyordu kendisini. Bu kadar ilgi gösterilmesine rağmen bir anda herkese küfretmeye başladı. Söylediklerinden ben utandım. Şenol Güneş’i kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Kendisini durdurmaya çalışan Sadri başkana bile aynı şeyleri yaptı. Gözlerime inanamadım” diye konuştu.

Bütün el kol hareketlerine, tahriklere rağmen protokolde azınlık olan Beşiktaşlılar’ın soğuk kanlı kalabilmeyi başardığını dile getiren Hakan Aksoy, “Fenerbahçe maçında bize ‘Burası protokol tribünü Beşiktaş atkısıyla girmeyin” dediler. Bu maçta insanlar Trabzonspor formalarıyla geldi. Bundan sonra, gerekirse, beden terbiyesinin dağıttığı biletlerin listesini isteyeceğiz. Protokol tribününde olmaması gereken insanlar vardı. Gol yediğimiz halde biz otururken, sağımızdaki solumuzdaki insanlar el kol hareketleri yapıyorlar. Belli seviyeye gelmemiş insanların orada oturması bu olaylara neden oldu. “Ne yapıyorsun” dediğimiz zaman ben şu ailedenim ben yaparım” diye tehdit ediyor. Biz de insanız. Beşiktaş, kendi stadında deplasman takımı konumuna düştü” dedi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. beşiktaşlı birinin şeref tribününde ayakkabı fırlatmasının hakan aksoyun söylediklerinin ne kadar yanlı olduğunu gösterir. şenol hoca busha mı benziyor yoksa bu olay beşiktaşlıların ruhiyeti hallerini mi gösteiyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu