HaberSpor Haberleri

Beşiktaş taraftarına büyük şok… Meşale yakan taraftarlara 4’er bin TL. ceza

Beşiktaş taraftarına büyük şok… İstanbul Emniyeti Beşiktaşlı taraftarlara tarihi bir ceza kesti. Yaklaşık 100 kadar taraftar 4 bin lira para cezasına çarptırıldı / Beşiktaş Haberleri

“Yasak olmayan ancak tehlike arz edebilecek aletleri kullanarak müsabakanın düzenini bozma” suçunu işledikleri ileri sürülen taraftarlar hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi’ne Dair Kanunu’nun 12/1-B ve 13/4 maddeleri uyarınca 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

100 kadar taraftar 4 bin lira para cezasına çarptırıldı ve bu taraftarların adresilerine 4 bin liralık ceza makbuzu gönderildi.

Cezaya tepki gösteren Fatih Şahin isimli tarftar, “Meşale yakmanın suç olduğunu bilmiyorduk. Bunları bize Çarşı Grubu’nun önde gelenleri maçtan önce dağıttı. Bunları stada sokanların hiç mi suçu yok. Bu cezayı ödemeyecek durumda olan arkadaşlarımız var” diye dert yandılar. Birçok taraftar cezayı ödeyebilmek için tüketici kredisi alabilmek için bankalara akın etti.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu