Beşiktaşlı Oh’u utandıran hediye!
Beşiktaş'a gelmesinin ardından kısa sürede sempati toplayan Güney Koreli forvet Oh'a pırlanta kolye hediye edildi
Beşiktaşlı Oh pırlantayı kaptı, golleri attı
Beşiktaş‘ın ara transferde Belçika’nın Genk takımından 14 milyon Euro’ya transfer ettiği Hyun Gyu Oh, 10 maçta attığı 7 gol ve yaptığı 1 asistle kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu.
Sempatik tavırları ve takıma sahip çıkmasıyla gönülleri kazanan 25 yaşındaki Güney Koreli forvet, 4-2 kazanılan Antalyaspor maçı öncesi çok pahalı bir hediye aldı.
Bir pırlantacı, siyah-beyazlı futbolcu ‘Oh’ için hazırladığı pırlanta taşlı kolyeyi hediye etti:
Başarılı golcü ise “Kendisi Güney Koreli olduğu için bu tarz yüksek hediyeleri alırken utandığını belirtti.”

Aldığı hediyenin mutluluğuyla sahaya çıkan Oh attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.
Bu arada Beşiktaş‘ın genç forvetinin başarısı ülkesi Güney Kore’de de gündem olurken son maçtaki performansı birçok haber kanalında yer buldu.
Öte yandan İngiliz basınına göre Manchester United ve Tottenham, Hyeon-gyu Oh’u izliyor




