HaberSpor Haberleri

“Beşiktaş kongre pazarlamacılarının elinde, aday olsam kazanamam”

Celal Kolot

Beşiktaş eski yöneticilerinden Celal Kolot, Başkan Fikret Orman’ı ağır sözlerle eleştirdi. Fikret Orman’ı sürekli yalan söylemekle suçlayan Kolot, mevcut kongre yapısında aday olsa da seçilemeyeceğini söyledi.

Celal Kolot, Haber1903’e şunları söyledi:

Bir Beşiktaşlı olarak Fikret Orman’ın politikasına son derece karşıyım. “Beşiktaş küçülsün benim olsun” projesi kafasında var. Tamam, Beşiktaş onun olsun. Kendi kendine bir şeyler yapıyor. Tüzük yapıyor, kongre yapıyor. İlk sene de 7 yöneticisi gitti. 150 Milyon TL borç şişirilmiş deniyor. Şişirilmiş borç düşürüldü deniyor. Ben Fikret Orman’a inanmıyorum. Yaptıkları da bana göre iş değil. Cesaret diye kendisi yorumluyor. Böyle cesaret olmaz olsun. Beşiktaş, şu anda Şampiyonlar Ligi için oynuyor ama hiçbir yerde adı geçmiyor. Bir Beşiktaşlı olarak bu durumlara üzülüyorum.

Fikret Orman’ın eğer yüreği varsa herhangi bir televizyon kanalına çıkıp benimle tartışma yapsın, konuşsun. Bakalım benim sorularıma cevap verebiliyor mu? Çıkıp ona buna yalandan bir şey söylemekle olmuyor. Beşiktaş, zaten belli kongre pazarlamacılarının eline geçmiştir. Bu yüzden de kimse aday olmaz.

Kongreye televizyondan baktım. Gitmedim, iyi ki de gitmemişim. Çünkü çok sinir bozucu bir kongreydi. Kaç kişi ile başladı, kaç kişi ile bitiğini gördük. Ne olduğu belli değil. Tüzük tartışmaları orada olmaz. Tüzük tartışmaları akil insanlar çağırılarak yapılır. Feda’yı o çıkardı, tişörtleri bastırdı. Bugün “Feda’yı ben çıkarmadım” diyor. “Hocanın arkasındayım” diyor ama hoca sezon sonunda gidecek. Böyle yalan söylemekle ve yalandan kabadayılık yapmakla maalesef çıtayı düşürmüştür.

Başkan olmayı tabii ki isterim. Fikret Orman, hodri meydan diyor. Çok uç bir örnek olacak ama bir yangın çıksa ve bütün bilgisayarlar, Genel Kurulu üyeleri sicilde yansa ve Beşiktaş sil baştan üyeler olursa ancak o zaman aday olurum. Beşiktaş’ın geleceği o zaman parlak olur. 20 senedir aynı konuşmaları yapan aynı tipler ortalıkta geziyor. O kongreyi kazanmanın mümkünatı yok. Hep aynı kongre grupları var. Grupları nasıl tatmin edeceğim. Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’ndan tabii ki kaçılmaz. Ama kazanma şansın yok. Serdar Bilgili gittikten sonra Beşiktaş’ta artık demokratik seçim kalmamıştır. Demokratik seçim olmadığı için de ben aday olmam.”

[adrotate banner=”293″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu