HaberSpor Haberleri

Cenk Gönen ve İsmail Köybaşı CSKA Sofya maçı kadrosunda yok

schuster tayfur613Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki ilk maçında bugün saat 22.05′te Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımını ağırlayacak. Siyah-beyazlılarda sakatlığı geçen Quaresma da teknik direktör Bernd Schuster’in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Beşiktaş, Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımını yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor. Siyah-beyazlılar, L Grubu ilk maçında bugün CSKA Sofya takımını İstanbul’da konuk edecek. Fransız hakem Laurent Duhamel’in yöneteceği karşılaşma saat 22.05′te başlayacak. Karşılaşmada Duhamel’in yardımcılıklarını Stephane Duhamel ve Christophe Capelli yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini Olivier Thual ve Clement Turpin yaparken, dördüncü hakem olarak da Wilfried Bien görev alacak.

İSMAİL KÖYBAŞI VE KALECİ CENK KADROYA ALINMADI

Beşiktaş’ta teknik direktör Bernd Schuster ilginç bir karara imza atarak, Cenk Gönen ve İsmail Köybaşı’na CSKA Sofya maçının 18 kişilik kadrosunda yer vermedi. Schuster’in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert.

Grubun diğer maçında ise Portekiz’in Porto takımıyla Avusturya’nın Rapid Wien ekibi, Porto’daki Dragao Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ BULGAR TAKIMLARINA HİÇ YENİLMEDİ

Bulgar takımlarıyla yaptığı 4 karşılaşmanın 2’sini kazanan siyah-beyazlılar, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.
Siyah-beyazlılar, 2000-01 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği Levski Sofya’yı İstanbul’da 1-0 yenip, Sofya’da 1-1 berabere kalarak turu geçti.

UEFA Kupası’nda 2006-07 sezonunda 1. turda CSKA Sofya ile eşleşen Beşiktaş, Kleberson ve Gökhan Güleç’in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Rövanşta 90 dakikalık süre 2-0 Bulgar ekibinin üstünlüğüyle sona erdiği için maç uzatmaya gitti. Uzatmada Nobre ve Bobo ile 2 gol bulan Karakartallar sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp UEFA Kupası’nda gruplara kalmayı başardı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu