Ekonomi Haberleri

Konya Darty mağazası açıldı

darty magazasiAvrupa’da on ülkede faaliyet gösteren Darty, Konya’daki ilk mağazasını açtı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılış öncesi yüzlerce kişi, kampanyalı ürünlerden alabilmek için geceden sıraya girdi.

Konya Kipa Alışveriş Merkezi, Akıncılar Mahallesi, Yeni Sille Caddesi’nde hizmete açılan Darty, Türkiye genelinde şube sayısını 18′e çıkarttı. Konyalıların büyük ilgi gösterdiği açılışta Panasonic TX-P46U20E Plazma TV 2.199 TL yerine 1.499 TL, Indesit Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi ve Buzdolabı’ndan oluşan 3′lü Set 1.899 TL yerine 1.299 TL ve BlackBerry 9000 Bold Cep Telefonu 999 TL yerine 799 TL’den satışa sunuldu.

Açılış öncesi duyurusu yapılan ürünlerden almak isteyen yüzlerce kişi, mağaza önünde gece yarısından sonra sıraya girdi. Sabah saat 07.00′de mağazaya giren müşteriler polisin aldığı güvenlik önlemleri eşliğinde sırayla içeri alındı. Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5 binden fazla ürünün en düşük fiyatlarla satın alınabileceği Darty; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara ve Antalya’dan sonra Konyalılara da hizmet vermeye başladı.

Darty, Avrupa’da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals plc grubunun beyaz eşya ve elektronik alanındaki en önemli markası.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu