HaberSpor Haberleri

Bernd Schuster resmen Beşiktaş’ta (Video)

schuster kulubee6131Beşiktaş yönetimi, Mustafa Denizli ile yolları ayırdıktan sonra “Hiç görüşmedik, yazılanlar yalan” dedikleri Bernd Schuster ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun transfere onay vermesinin ardından Alman hocanın 2 milyon 600 bin euro karşılığında 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Beşiktaşlı Yönetici Mete Düren transferi doğrularken Alman teknik adamın gelecek hafta içerisinde Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

[media id=201 width=600 height=340]

BERND SCHUSTER KİMDİR?

1959 yılında Batı Almanya’da doğan ve Almanlar’ın en iyi futbolcularından biri olan Bernd Schuster Real Madrid, Barcelona, Köln, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen gibi dev takımlarda forma giydi. Schuster, Barcelona formasıyla tam 207 kez mücadele etti.

Teknik direktörlük kariyerinde ise çok başarılı olamayan Alman, Getafe’yi çalıştırdıktan sonra Fabio Capello’nun gönderilmesinin ardından Real Madrid’in başına geçti. Real Madrid’de şampiyonluk yaşayan Schuster, ertesi sezon ise Barcelona maçından önce “Barcelona’yı yenmemiz mümkün değil” sözleriyle büyük eleştiri toplamış, daha sonra da görevine son verilmişti.

Bernd Schuster ismi geçtiğimiz sezon da Frank Rijkaard’tan önce Galatasaray ile anılmıştı.

[adrotate group=”54″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu