Gündem

Ayşe Selen Ayla cinayeti kameralarda! (Video)

İzmir’de işlediği 3 cinayetin ardından Bodrum’da yakalanan seri katil Hamdi Ayrı’nın, ikinci kurbanı Ayşe Selen Ayla’yı öldürdüğü anın görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir Balçova Tayfun Sokak’taki eczanenin kamerasına yansıyan görüntülerde üniversite öğrencisi Ayşe Selin Ayla (22) elinde çilek poşetiyle eve dönüyor. Hamdi Ayrı da yaklaşık 10 metre geriden takip ediyor.

Hamdi Ayri, kavşağı geçince çıkardığı silahla talihsiz kızı başından vurduktan sonra çantasını alıp kaçıyor. Kanlar içinde yerde yatan kızı 1.5 dakika sonra bir sürücü fark ediyor.

[media id=147 width=600 height=340]

2 Yorum

  1. ayse kardeşimiz için büyük üzüntü yaşıyoruz yakınlarına ve ailesine tekrar tekrar başsağlığımızı iletiyoruz.. şuanda cinayetin olduğu sokakta oturuyoruz çok tenha olmasına rağmen herhangi bi güvenlik önlemi olmadığı gibi herhangi bi ışıklandırma sistemide yok bizde öğrenciyiz ve aynı tehlikeleri bizde taşıyoruz bu vb sokaklar için gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını ve ışıklandırma sisteminin yapılmasını istiyoruz…

  2. gerçekten olay için çok üzüldük ailesine ve tüm dostlarına baş sağlığı diliyorum… böyle şerefsiz insanlar var mıydı ya???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu