Gündem

Ayşe Selen Ayla alışveriş dönüşü öldürülmüş!

ayse selen aylaİzmir Balçova’da seri katil şüphesine yol açan cinayetlerin ikincisinin kurbanı olan üniversite öğrencisi Ayşe Selen Ayla’nın alışverişten evine dönerken öldürüldüğü belirlendi.

Ayla’nın, saat 22.40’da Balçova KİPA Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yaparken güvenlik kameralarınca tespit edildiği, domates, yumurta, su alarak alışveriş merkezinden ayrılıp evine döndüğü sırada silahlı saldırıya uğradığı belirlendi.

Ayla’nın aynı pansiyonda kalan Cansu isimli arkadaşının, evlerinin yakınında bir kadının öldürüldüğünü öğrenince Ayla’yı bilgilendirmek ve eve dönmesi için mesaj attığını ve cevap alamayınca da telefonla aradığını, telefonu açan kişinin soluk soluğa olduğunu ve hemen kapattığını okul arkadaşlarına ve emniyet yetkililerine anlattığı öğrenildi.

Ayla’nın Kütahya’da yaşayan ailesi, olayı öğrenince İzmir’e hareket etti.ayse selen 1111ayla

Olay yeri çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş da, gazetecilerin soruları üzerine tedirginlik yaşadıklarını söyledi. İki günde, birbirine yakın mesafede ve aynı saatlerde, banka çalışan Esra Yaşar ile İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Ayşe Selen Ayla’nın sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülmesi karşısında şok yaşadıklarını belirten çevre sakinleri, zanlıların bir an önce yakalanmasını istedi.

Balçova Çağdaş Caddesi’nde banka çalışanı Esra Yaşar (27) önceki gece, Tayfun Sokak’ta ise üniversite öğrencisi Ayşe Selen Ayla (22) dün gece, sokak ortasında silahla başlarından vurularak öldürülmüş ve çantaları çalınmıştı.

[adrotate group=”54″]

Bir Yorum

  1. cezalar caydırıcı değil.müebbet yok altıda bire oda üçde bire falan filan derken toplamda 4 yıl yatıp çıkıyolar.böyle olmaz.bide af olmasın af yapılacaksa o yetki mağdur aileye bırakılsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu