HaberSpor Haberleri

Almeida ile ipler tamamen koptu!..

Almeida ile ipler tamamen koptu!.. Beşiktaş’ta Almeida defteri tamamen kapandı. Yönetici Ahmet Kavalcı, Portekizli golcünün yaptıkları son teklifi dikkate almadığını söyledi / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı, yaptığı açıklamada Hugo Almeida’nın artık gündemlerinden düştüğünü ve geri dönüşünün neredeyse imkansız olduğunu dile getirdi. Ntvspor’un haberine göre, Kavalcı şöyle konuştu; Almeida bizim yaptığımız son teklife geri dönüş yapmadı ve lig bitimiyle birlikte Portekiz’e gitti. Zaten milli takım kampları Dünya Kupası maçları derken bir ayı geçecek bir süre var.

Biz de bu süre içinde golcü transferini bitirmiş oluruz. İlk yapılan anlaşma uyarınca sözleşme sonunda ödenecek olan 2.5 milyon euro bonservis bedelini Almeida’nın menajerlik şirketine ödeyeceğiz ve kendisiyle herhangi bir bağımız kalmayacak. Beşiktaş devre arasında Cenk Tosun ile anlaşma imzalamış ve yabancı golcü için Almeida’yı bekleme kararı almıştı. Dünya Kupası’ndan önce imza atması istenen Almeida ise Beşiktaş’ın yaptığı teklifleri sürekli geri çevirerek 3.5 milyon euroda ısrar edince görüşmeler sonlandırılmıştı.

Beşiktaş, Almeida defterinin kapanması üzerine transfer listesinde olan golcü futbolculara yöneldi.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu