HaberSpor Haberleri

Almeida’dan açıklama; Beşiktaş’ta çok mutsuzum. Bırakın gideyim

Almeida; Beşiktaş’ta çok mutsuzum. Bırakın da gideyim… Beşiktaş’ın golcüsü Hugo Almeida siyah -beyazlı takımdan ayrılmak istediğini resmen açıkladı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın golcüsü Hugo Almeida Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak istediğini resmen açıkladı. Kartal Haber’den Bilgehan Can’ın haberine göre, yönetim kuruluna başvuran Almeida “Beşiktaş’ta çok mutsuzum. Yönetim değiştikten sonra her şey olumsuz yönde gelişti. Futbol şube sorumlusu Tamer Kıran ile sorunları çözmek adına bir defa olsun görüşmedik bile. Bu nasıl yöneticilik anlayamadım. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum ama maalesef futbol hayatımı burada sürdürmem mümkün değil” ifadesini kullandı.

Almeida’nın İspanya ve İngiltere’den kulüplerle temasta olduğu belirtilirken Portekizli oyuncunun ev eşyalarını topladığı belirtildi. Ligdeki tek golünü sezonun ilk haftasında İstanbul Büyükşehirspor Belediyespor’a kaydeden Almeida bu golün ardından hiç sevinmemiş geçen hafta da oynanan derbi maçta MR’ı temiz çıkmasına rağmen forma giymemişti.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu