BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Yönetim zoru başardı, sponsor bulamadı!

sampiyonbesiktasYönetim zoru başardı, sponsor bulamadı! Milangaz’ın sözleşmeyi uzatmamasının ardından 3 kupalı basketbol takımına sponsor arayan Beşiktaş yönetimi, 1 ay sonra pes etti!

EuroChallenge Cup ve Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra Beko Basketbol Ligi’nde de şampiyonluğu kucaklayarak tarih yazan, önümüzdeki sezon da Türkiye’yi Euroleague’de temsil edecek olan Beşiktaş erkek basketbol takımına sponsor bulunamadı! Milangaz’ın sponsorluk anlaşmasının yenilenmemesinin ardından farklı şirketler ile yeni sezon için görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetimi bu görüşmelerden sonuç alamadı.

Beşiktaş Kulübü’nde son yapılan icra kurulu toplantısında yönetim kurulunun 6.5 milyon Euro’luk bütçeyi basketbol takımı için kullanmaya karar verildiği öğrenildi.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, takımın baş antrenörü Erman Kunter’in yeni sezon planlamasına başladığını ve transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “6.5 milyon Euro’luk bir bütçe ayırmaya karar verdik. Beşiktaş olarak artık hiçbir firma ile gidip spornsorluk görüşmesi yapmayacağız. Bize sponsor olmak isteyen kuruluşlar gelip kapımızı çalar ve o zaman masaya otururuz. Bütçemizi belirlerdik ve takımımızı oluşturmaya başladık” diye konuştu.

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu