HaberSpor Haberleri

Uğur Boral: Sakat olmadığımı göstermek için Samsunspor’a gittim

ugur boral besiktas basintoplantisi e1341846599935

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş’ta yeni transfer Uğur Boral basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den ayrılmanın kendi tercihi olduğunu ifade eden Uğur Boral, “Uzun bir sakatlık süreci geçirmiştim ve ardından düzelmeme rağmen takım arkadaşlarımdan geri kaldığım için forma şansı bulamadım. İnsanlar benim oynayamadığım için hala sakat olduğumu düşünüyorlardı. Bir yerde oynayıp futbol oynayabildiğimi göstermek istiyordum. Samsunspor’daki 3 aylık dönemde iyi işler yaptım ve fizik olarak iyi bir aşamaya geldim. Samsunspor’da sezon 8 Nisan’da sona erdi. O günden bu yana Beşiktaş ile temas halindeydim. Ancak Beşiktaş’ın içinde bulunduğu kaos ortamı, oyuncu fazlalığı, gidecek oyuncular derken transferimin gerçekleşmesi zaman aldı” dedi.

Beşiktaş taraftarını çok beğendiğini belirten Uğur Boral, “Beşiktaş taraftarını çok beğendiğimi daha önce de ifade etmiştim. Hatta bu konudaki görüşlerimden dolayı tepki de almıştım. Çok önemli bir taraftar grubu ve itici bir güç. Onlar hakkında iyi düşüncelerim var. Umarım ben de kendimi onlara kabul ettirebilirim” diye konuştu.

Uğur Boral şunları söyledi:

“Beşiktaş’ta başarılı olamayacağımı düşünseydim transferim için 2 ay beklemezdim. Büyük takım ve milli takım tecrübesi olan bir oyuncuyum. Ben kendini ispat ettiğimi düşünüyorum. Burada başarılı olacağım konusunda korkum yok ama heyecanım var. Geçmiş yıllarda Beşiktaş’ta çok şöhretli oyuncularla başarı gelmediği görüldü. Takım olmak önemli. Takım içindeki hava çok iyi. Yeni transferler olacak. Tecrübelerime dayanarak biz takım olabilirsek başarılı olacağımızı söyleyebilirim.Büyük isimlerle şampiyonluk kazanılmıyor. Takım olmayı başarabilirsek şampiyonluk uzak değil.”

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu