HaberSpor Haberleri

Taraftar: Hesap sorsana! Fikret Orman: Merak etmeyin! Beşiktaş Postası: Peki ne zaman?

Fikret Orman

Beşiktaş’ın dün akşam İnönü Stadı’nda düzenlenen 110. yıl kutlamalarında konuşan Fikret Orman, taraftarların ‘Demirören’e hesap sorsana’ tezahüratlarına yine ‘Merak etmeyin, soracağız’ yanıtını verdi.

Beşiktaş kulübü, 110. yılını İnönü Stadı’nda düzenlenen görkemli bir törenle kutladı. Konuşma yapmak için Fikret Orman’ın kürsüye gelmesinin ardından binlerce Beşiktaş taraftarı “Hesap sorsana, Demirören’e hesap sorsana’ diye tempo tuttu. Tezahüratların ardından Fikret Orman “Merak etmeyin. Kime hesap sorulacaksa soracağız” yanıtını verdi. Fikret Orman daha sonra şunları söyledi:

“Merhaba büyük Beşiktaş Taraftarı. Bugün 110. Yılımız. Burada hep beraber bu günü güzel bir şekilde kutlayalım. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük ve öncü kulübüdür. Her şeyin ilkini yapmak Beşiktaş’a görev oldu. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya da bizleri bu mutlu ve özel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum.”

Biz de Beşiktaş Postası olarak Fikret Orman’a soruyoruz:

“Başkan olmanızın üzerinden koca 1 sene geçti. Sürekli “Hesap soracağız, edeceğiz” demekten başka ne yaptınız veya ne zaman hesap sormayı düşünüyorsunuz? UEFA’dan yine bir ceza alıp Avrupa Kupalarına gidemedikten sonra mı?”

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu