BJK HaberleriSpor Haberleri

Sayın Orman tek suçlu Demirören değilse peki kim; Kongre üyeleri mi?

1903 Cemiyeti’ni ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün bu hale gelmesinde tek suçlunun Yıldırım Demirören olmadığını söyledi.

Bizde Beşiktaş Postası olarak Başkan Orman’a soruyoruz; Peki kim suçlu? Kongre üyeleri mi? / Beşiktaş Haberleri

1903 Cemiyeti’ni ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün bu hale gelmesinde tek suçlunun Yıldırım Demirören olmadığını söyledi.  Bizde Beşiktaş Postası olarak Başkan Orman’a soruyoruz; Peki kim suçlu? Kongre üyeleri mi?

Kartalhaber.com’un haberine göre, Masis Kuyumcu’nun daveti üzerine Beşiktaşlılar ile buluşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman içini 1903 Cemiyeti üyelerine döktü. 1903 Cemiyeti üyelerini makamında kabul eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman göreve geldiklerinde enkaz devraldıklarını belirtti.

Orman, “Tam bir yıl önce borcumuz gırtlağımıza kadardı. Kulübümüzün önünde haciz kamyonları her gün gelip gidiyordu. Beşiktaş yönetim kurulu olarak çok büyük sıkıntılarla mücadele ediyoruz. Zor günler artık geride kaldı. İşler rayına oturmaya başladı” dedi.

Tek suçlu Demirören değil!

1903 Cemiyeti üyelerinin sorularını yanıtlayan Orman, “Beşiktaş maalesef çok kötü yönetilmiş. 8 senede neler olmuş neler! Ancak ben Beşiktaş’ın bu duruma gelmesinde tek suçlunun Demirören olmadığını düşünüyorum. Onun yanında yer alan kişilerin de kötü yönetimde büyük payı var” ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi

1903 Cemiyeti üyeleriyle kulüp binasında görüşen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de futbol takımının ligi en iyi yerde bitireceğine inandığını söyledi. Çebi” İlk amacımız mart ayında yapmamız gereken ödemeleri gerçekleştirmek” diye konuştu.

[adrotate banner=”239″]

Beşiktaş Kulübü “Dünya Beşiktaşlılar Günü” Mesajı yayınladı

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu