HaberSpor Haberleri

Süleyman Eren; Beşiktaş tarihinde kara bir leke!..

Süleyman Eren; Beşiktaş tarihinde kara bir leke!..  Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Süleyman Eren Beşiktaş yönetiminde son yaşanan olaylara isyan etti / Beşiktaş Haberleri

Kartalhaber.com’un haberine göre, Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Süleyman Eren Beşiktaş yönetiminde son yaşanan olaylara isyan etti. Kartalhaber’e açıklamalarda bulunan Süleyman Eren gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu:

Böyle rezillik görmedim!

“Ben yıllardır Beşiktaş camiasının bir ferdiyim. Uzun yıllar da yöneticilik yaptım. Kulübün çalışma prensiplerini çok iyi bilirim. Dün Beşiktaş Futbol Komitesi’nin yönetici arkadaşları Seyit Ateş hakkında yaptıkları açıklama beni çok üzdü. Kim haklı kim haksız bunu bilmiyorum ama Beşiktaş’ta seviye inanılmaz düştü. Hani nerede kaldı Beşiktaşlı duruşu! Bunun adı düpedüz rezilliktir.

Bu açıklamayı yapanlar hiç mi utanmadı?

Beşiktaş Kulübü’nde Profesör Doktor Mete Düren başta olmak üzere, çok saygı gösterdiğim, Beşiktaşlılıklarıyla gurur duyduğum Sinan Vardar, Şeref Yalçın de kulübümüzde yedek üyelik yaptılar. Siz nasıl olur da açıklamalarından rahatsızlık duyduğunuz bir yönetici arkadaşınızı “Bu yedek üye” diye küçümsersiniz? Bu ırkçılığın bir başka versiyonu. Bu açıklamayı yapanlar hiç utanmadı?

Beşiktaş tarihinde kara bir leke

Yazık Beşiktaş ne hale gelmiş. Şu anda görev yapan diğer yedek üyeler nasıl olur da byle bir açıklamaya tepki göstermezler.
Bu aşağılamadır. Ben onların yerinde olsam bir dakika bile o koltukta oturmazdım. Bu aşağılama dolu, nefret dolu açıklama Beşiktaş tarihinde kara bir leke olarak durmaktadır. Yazık Beşiktaş dibe vurdu. Bu açıklamayı yapanlanlardan umarım tüm sağduyulu Beşiktaşlılar hesap sorar!”

[adrotate banner=”290″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu