HaberSpor Haberleri

Beşiktaş RMK Marine Avrupa Arenasında!..

Beşiktaş RMK Marine Avrupa Arenasında!.. Beşiktaş RMK Marine Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda zirve mücadelesi verecek / Beşiktaş Haberleri

7 – 10 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Toulouse kentinde düzenlenen Euroleague 1 Kupası elemelerinde oynadığı tüm maçları kazanarak grubunu 1. olarak bitiren Beşiktaş RMK Marine Takımı, 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Valladolid kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Beşiktaş RMK Marine Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası A Grubu’nda BSR Valladolid (İspanya), SSD Santra Lucia (İtalya), RSV Rallis Zwickau (Almanya) ekipleriyle karşılaşacak.

Grup maçları sonunda A ve B grubunu ilk iki sırada tamamlayan ekipler, birinci-ikinci şeklinde eşleşecek ve finale çıkma mücadelesi verecek.

Siyah-beyazlılar, şampiyona için 1 Mayıs Çarşamba günü İspanya’ya hareket edecek.

‘Gururlu ve Heyecanlıyız’

Beşiktaş RMK Marine Takımı’nın antrenörü Tacettin Çipa, Avrupa Şampiyon Kulüpler turnuvası öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ı Avrupa’da temsil edecek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Çipa, “Gururlu ve heyecanlıyız. Takımım fizik ve mental olarak turnuvaya hazır. İlk hedefimiz grubu ilk iki içerisinde bitirmek. Kupayı Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızdan şampiyonluk için dua etmelerini ayrıca İspanya’da yaşayan taraftarlarımızdan da salona gelip tezahüratlarla bizleri desteklemelerini istiyorum” diye konuştu.

Beşiktaş RMK Marine Takımı’nın grup maçları fiktürü şu şekilde:

3 Mayıs Cuma

14:30 Beşiktaş RMK Marine – Valladolid

19:00 Beşiktaş RMK Marine – Rollis Zwickau

4 Mayıs Cumartesi

11:30 Beşiktaş RMK Marine – Santra Lucia

[adrotate banner=”289″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu