HaberSpor Haberleri

Stat inşaatı için izinler neden yayınlanmıyor?

inonu bossss

Fikret Orman yönetimi sezon sonunda İnönü Stadı’nın yeniden inşaası için yıkıma başlanacağını söylemeye devam ederken inşaat için alınan izinler hala açıklanmadı.

Güneş gazetesi yazarı Haluk Kesim’in pembe gözlüklü yazısı;

Pembe Gözlükler…

Futbol takımı olmuş üçüncü. Rakiplerin puan üstüne puan kaybediyor. Arayı açmaları mümkün gözükmüyor. Yönetimden verilen bilgilere göre herşey süper gidiyor.

Borçlar kapanıp, statlar yapılıyor, Akaretler bolluk bereket içinde, biz hala oturmuş stat olmayacak diyoruz, 1.5 ay ibra edilmedi ama bu hikaye diyoruz, borçlar kapanmadı, aksine çoğaldı diyoruz. Biz neyin kafasındayız anlamıyoruz.

Haydi gelin pembe gözlüklerimi taktım.

İnanmayın bana veya başka Beşiktaş düşmanlarına. Stat yapılacak. Kesinlikle 42.000 kişilik mükemmel, herkesin kıskanacağı bir stat Dolmabahçe’ye yapılacak. Olimpiyat stadı için alıştırma yapılmıyor. !

Sayın başkan, sadece yıkım izni almadı. Harfiyat başladığında ” Dört metreden sonra başında bekler, tarihi eser çıkarsa hemen inşaata başlarız” demedi. !

Ben pembe gözlüklerimle stat için izinleri görüyorum ama sayın başkan’dan ricam pembe gözlükleri olmayanlar için şu stadın yapıma dair aldığı izinleri resmi siteden bir yayınlasa. Hani dost, düşman bir görse. Yoksa pembe gözlüğü olmayan terbiyesizler merak edip konuşuyorlar. Haydi sayın başkan resmi sitede bir yayınla şu izinleri. ! Olmayan bir şey yayınlanmaz desen bile biz var diye inanırız.

Geçen mali kongrede eski yönetimin, en sorunsuz 1.5 ayı ibra edilmedi. Sonra dava açıldı. Şimdi mahkeme; sorun yok ibra edilecek derse tüm eski hesaplar resmi olarak ibra edilecek ve bir daha tüm mahkeme yolları kapanacak. Bu aslında böyle değil mi? Siz taraftarın istediğini yaptınız ibra etmediniz. Pardon, sayın başkan çekimser kalmıştı. Yani kısaca aslında ibra etmişti. Pardon, yine pembe gözlükleri takmayı unutup yazmaya devam ettim.

Tekrar takalım ve yazalım. Mali kongre’de her şey yolunda gitti. Ben yanlış düşünmüşüm.

Borçlar azaldı !

Eski yönetim ibra edilmedi !

Dolmabahçeye stat yapılacak !

Kazlıçeşme’ye gitmeyeceğiz !

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu