HaberSpor Haberleri

Mesut Özil BJK TV’ye konuştu: Galatasaray’ı yeneriz

Mesut ÖzilReal Madrid’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesi BJK TV’ye konuştu. Galatasaray’ı yeneceklerini söyleyen Mesut, Beşiktaş ve Guti’yi övdü.

İstanbul’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Mesut Özil, “Arada buraya izin yapmaya geliyorum. Maalesef izin kısa sürüyor ve bir haftalığına gelebiliyorum. Ancak çok mutluyum burada olduğum için. Takımla kalıyorum ve otelden çıkmamız yasak” dedi.

Saatlerin çakışması nedeniyle Türkiye ligini takip edemediğini dile getiren Mesut Özil, “Beşiktaş çok büyük bir takım. Eskiden Werder Bremen’de Hugo Almeida ile oynuyordum. Arada sırada onunla konuşuyorum, yazışıyorum. O da bana ‘Beşiktaş çok büyük bir kulüp ve İstanbul çok güzel’ diyor. Beşiktaş’a ligde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mesut Özil, yarın akşam oynanacak Galatasaray maçı ile ilgili şunları söyledi:

“Galatasaray’ı 3-0 yendik. Salı günkü maç zor olacak. Galatasaray evinde oynuyor ve taraftarları çok büyük destek verecek. Biz kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.”

Real Madrid ve Beşiktaş’ta oynayan Guti Hernandez ile ilgili de görüşleri istenen Mesut, “Guti’nin eski maçlarını izliyordum. Real Madrid’in hastasıydım. Madrid’e gittiğimde beni onunla kıyasladılar. Kaliteli bir oyuncuydu. Beşiktaş’ta tam kaç sene oynadığını bilmiyorum. Ancak başarılı bir oyuncu. Bana söylediği güzel sözler için ona teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu