HaberSpor Haberleri

Sportif A.Ş.’de İsmail Ünal izleri!

Hüseyin MicanBeşiktaş’ta UEFA Tahkim Kurulu’nun kararı merakla beklenirken Sportif A.Ş. konusunda da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Sportif A.Ş.’nin direkt olarak başkana bağlı olarak çalışmak için özerklik talep ettiği öğrenildi.

Medya Kartalı’nın haberine göre Sportif A.Ş.’nin başına Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a yakınlığıyla bilinen Hüseyin Mican getirilecek. Hüseyin Mican Kulüp Ceo’su Gökhan Sarı ile hareket edecek. Yöneticiler dahil hiç kimse kendilerine karışamayacak. Alım-Satım ve Para girdi-çıktıları kendilerine bağlı olacak. Kendilerine Fikret Orman’a her zaman yakın duran bir isim, Bjk Divan Kurulu üyesi Deniz Erda destek verecek.

Hüseyin Mican, Gökhan Sarı ve Deniz Erda kimdir?

Hüseyin Mican: Serdar Bilgili 2.Dönem yönetim kurulu üyesi. İsmail Ünal’a yakınlığı ile biliniyor. Zeytinburnu semtinde bir beyaz eşya bayiliği yaparak iş hayatına başladı. Daha sonra bir yatak firmasının Türkiye distribütörlüğünü üstlendi. Fikret Orman için seçim döneminde oldukça yoğun çalıştı.

Gökhan Sarı: Bjk Ceo’luğu görevini yürütmekte. Serdar Bilgili döneminde gönderilmeden önce kendi maaşını fazla göstererek Beşiktaş’tan tazminat aldığı iddiaları sürekli gündemde. O dönemdeki İçişleri Bakanlığı müfettiş raporları da bu konuyu doğrular nitelikte.

Deniz Erda: Bjk Divan Kurulu Üyesi. Söke ve Susurluk’ta Kartal Yuvaları mevcut. Kartal Yuvalarının yanında kendine ait 2 adet GS Store mağazalarının bulunması sürekli eleştiri konusu oldu. Tüm iktidarlara yakın olması bugün için de geçerli. Son olarak tekstil ürününe Bjk lisansı alamadığı için küskün olsa da yeniden yönetim ile arayı düzeltmiş gözüküyor.

[adrotate banner=”303″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu