HaberJorge MendesSpor Haberleri

Serdal Adalı’dan ilk skandal! Tarihi maçın olduğu gün bu yapılmaz!

serdal adali gozluk bp

Serdal Adalı’dan ilk skandal! Tarihi maçın olduğu gün bu yapılmaz! Atletico Madrid maçında takıma destek vermek için İspanya’ya giden başkan adayı Serdal Adalı menajerler Mendes ve Ahmet Bulut ile görüştü…

Beşiktaş başkan adayı olduğunu bugün resmen açıklayan Serdal Adalı, adaylık sürecine skandal bir görüşmeyle başladı. Serdal Adalı’yı kaldığı otelde menajerler Ahmet Bulut ve Serhat Soysal karşıladı. Serdal Adalı’nın daha sonra Ahmet Bulut ve  Jorge Mendes ile bir görüşme gerçekleştirerek başta Almeida, Fernandes ve Quaresma olmak üzere yabancı futbolcuların satışı için görüş alışverişinde bulundukları iddia edildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta şu an için en önemli başkan adayı olan Serdal Adalı’nın takımın en önemli silahlarını satmak için görüşmeler yapmasının takım üzerindeki etkisi merakla bekleniyor.

Bu arada menajer Ahmet Bulut, Haber1903’e yaptığı açıklamada “Beşiktaş’ın yabancı futbolcularının her zaman piyasası vardır. İyi paralara satılarak değerlendirilebilir” diyerek görüşmeyi doğruladı.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu