HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu Yıldırım Demirören yüzünden mi hala içeride?

serdal adali emniyet bp

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, şike soruşturmasını yürüten savcıya verdiği ifadede Tayfur Havutçu’yu Türkiye Kupası’nı kazanamaması halinde kovacağını, İbrahim Akın ve İskender Alın için hiçbir transfer girişiminde bulunmadığını söylediği iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı avukutlarının kendisine ilettiği haberlerden sonra, “Kesinlikle başkan beni ziyarete gelmesin” dedi.

İşte Adalı’nın çıldırmasına sebep olan Demiören’nin savcı Mehmet Berk’e verdiği ifade: Eğer Tayfur Havutçu, Türkiye Kupası’nı kazanmasaydı kendisini gönderecektim. Bunu Tayfur ve tüm camia, hatta spor kamuoyu biliyordu. İbrahim Akın’ı zaten ben gönderdim. Yeniden takıma dönmesi konusunda en küçük girişimim olmadı. Alkol başta olmak üzere kumar, at yarışı gibi her türlü düzensiz özel hayatı olan bir oyuncu ile Beşiktaş’ın yolları kesişmez. İskender’in adını da sadece medyadan duydum. Ama Göksel başkanın (Gümüşdağ) Holosko’yu nisan başlarında bir sezon daha istediğini biliyordum.

İtiraz dilekçesinde, Göksel Gümüşdağ’ın ifadeye çağrılıp gerçekleri açıklamasını isteyen tutuklular, “İbrahim ve İskender için kulüp olarak transferi gerçekleştirmek istediklerini, Tayfur Havutçu’nun final maçının sonucuna göre değil, kesin olarak takımda kalacağı, hatta Schuster’in ayrılmasının ardından zaten kalmasına karar verildiğini” ifadelerine yer vereceklerdi. Hatta, “Bu İbrahim Akın ve İskender Alın’ın başkan Yıldırım Demirören’in bilgisi dahilinde alınacağı” savcı Mehmet Berk’e sunulacaktı. Tutuklular, Tayfur hocanın bu futbolcuları istediğini, zaten kulüpte başkanın haberi ve onayı olmadan hiçbir transferin olamayacağı yönünde ayrıntılı itiraz dilekçesi hazırlamışlardı. Ancak Demirören’in ifadeleri tutukluların sunacağı savunmayla çakışınca, Adalı’nın itiraz dilekçesi geri çekildi. Üçlü şimdi en iyi ihtimal ile kasım, en kötü ihtimalle ise nisan ayında başlayacak olan ilk duruşmada tutukluluk hallerinin kaldırılmasını beklemeye geçtiler.

[adrotate banner=”148″] [adrotate banner=”150″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu