Gündem

Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Konya’da toprağa verilecek

sehit mustafa cuhadarSiirt’in Pervari ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar’ın (29) 2 gün sonra Isparta’nın Eğirdir ilçesine tayin olacağı öğrenildi.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde yaşayan ailesine acı haber Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Köksal ve diğer subaylar tarafından verildi.

Acı haberin ardından fenalık geçiren Üsteğmen Mustafa Çuhadar’ın yakınlarına hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Mustafa Çuhadar’ın babası Ertuğrul ve annesi Kamuran ile erkek kardeşinin yaşadığı eve ve tüm mahalleye Türk bayrakları asılırken ailenin diğer erkek çocuğunun Ankara’da teğmen olduğu öğrenildi.

1.5 yaşında kız çocuğu babası olan şehidin cenazesi bugün Konya’ya getirilerek ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla birlikte Konya Şehitliği’nde toprağa verilecek.

Siirt’in Pervari ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Mustafa Çuhadar ve bir asker ile 3 köy korucusu şehit olmuştu.

Dikkati Çekenler

7 Yorum

  1. allah mezarını cennet etsin geride kalanlarına sabrı celil ihsan etsin inşallah

  2. ALLAH rahmet eyllesin mekanın cennet olsun komutanım her zaman kalbimizde olacaksın

  3. bu bizim evin ordaydı babası çok agladı çok üzücü.. kızınında baba deyişi herkezi aglattı allah rahmet eylesin .. bir mustafa öldü bin mustafa feda olsun

  4. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. kendisi değil ama küçük kardeşi mehmet çuhadar da benim komutanım dı. allah bütün ailesine sabır versin..

  5. şehidimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlı diliyorum

    mekanı cennet olsun

  6. ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.SİİRT DE AYNI DÖNEMDE BULUNUP GÖREV,KOMŞULUK YAPTIK.BU GÜZEL İNSANI RABBİM EN YÜKSEK MAKAMA YÜKSELTMİŞ.ALLAH EŞİ VE KIZINA UZUN ÖMÜR VERSİN.HERKEZE BÜYÜK SABIRLAR VERSİN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN…..

  7. kabri cennet mekanı nur ile dolsun ALLAH rahmet eylesi
    acılı ailesine de ALLAH’tan sabır diliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu