Gündem

Şehit Birol Mutlu toprağa veriliyor

sehit birol mutluDün Hakkari’de mayın patlamasında şehit olan uzman çavuş Birol Mutlu’nun cenazesi Kayseri’de toprağa veriliyor.

ŞEHİT BİROL MUTLU’NUN CENAZE TÖRENİ İÇİN TIKLAYIN (VIDEO)

Şehit yakınları, taziye için gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut’a tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, Yakut’a “Açılımınız batsın. Bu mu açılım? Açılıma devam edin, utanmıyor musunuz? Yazıklar olsun. Sizin çocuklarınız şehit olmuyor, bizim çocuklarımız şehit oluyor. Bakansanız, bakanlığınızı bilin” diye bağırdı.

Birol Mutlu için dün Hakkari’de Dağ Komando Tugayı’nda askeri tören yapıldı. İki çocuk babası şehit askerin cenazesi, öğle namazının ardından düzenlenecek törenle Kayseri’de toprağa verilecek.

11 Yorum

  1. Mekanın cennet olsun arkadaşım. Seni unutmayacağız..

  2. komutanım mekanın cennet olsun hep derdin ben şehit olmak istiyorum işte en yüksek mertebeye ulaştın komutanımın kişiligini karakterini askerine olan sevgisini ne dil söz yeter anlatmaya nede dil yeter konuşmaya siz askeriniz oldugum için kendimle gurur duyuyorum

  3. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKENI CENNET OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUZ KOMTANIM

  4. arkadaşım mekanın cennet olsun kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz tacettin yayla ve eşi KİLİS

  5. MERTEBELERİN EN YÜKSEĞİ OLAN ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ULAŞMIŞ OLAN ASKER ARKADAŞIM BİROL A ALLAHTAN RAHMET , KEDERLİ AİLESİNE SABIR DİLİYORUM . TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN …(MEHMET ESER)

  6. nasıl ve ne yazacagımı bilmiyorum.tek dileyim mekanın çennet olsun hiç şühpem yok sen cennetliksin.arkadaşlar çok doluyum inan şuanda aglıyarak bu satırları yazıyorum çünkü çok deyerli bir abim şehit oldu.askerlikteki hatıra defterimi açtım defalarca okudum şehit abimin yazdıkları.şöyle yazmış.ATAMAM YÜREYİMDEN NE DİLİMDEN NE DÜŞÜMDEN KALP YERİNE TAŞ KOYUP BEN ZOR UNUTURUM BU GÜNLERİ YİNE BEN…..ve kendisi ressam gibi resim çizerdi o sanattını benim hatıra defterime çizdiyi bir resimle noktalamış.şehit abim sen şehit oldun ama yüreyimde hep asker komutan olarak yaşıyacaksın allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin….

  7. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI İNŞALLAH CENNET OLSUN KOMUTANIM SİZİ HEP SEVDİK HEP ÖYLE OLUCAK

  8. Mekanın Cennet olsun dualarımız hep seninle olacak seni tanımak ve seninle çalışmak benim için büyük bir şereftir ALLAH RAHMET EYLESİN.

  9. allah gani gani rahmet eylesin..askerligimihakkari dag ve komando tugayı istihkam savaş bölügünde yaptım..cok degerli bir komutanımızı kaybetmiş olmanın vermiş olduğu üzüntü içerisindeyim..

  10. bırol uzman cavusum mekanın cennet olsun ınsallah.. kırklarelınde askerlık yaptıgım donemde bolugumuzun uzman cavusuydu seker gıbı bır ınsandı az once duydum haberını gec oldu ama cok uzuldum kendısıne allahtan rahmet aılesınede sabırlar dılıyorum.. SENI UNUTMAYACAGIZ BE UZMAN CAVUSUM..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu