HaberSamet AybabaSpor Haberleri

Samet Aybaba’nın tavrı Oğuzhan’ın babasını çıldırttı

Oğuzhan Özyakup

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın sürekli futbolcular aleyhinde medyaya konuşması sonunda bir futbolcunun ailesini isyan noktasına getirdi. Oğuzhan Özyakup’un babası Muzaffer Özyakup Aybaba’nın açıklamalarının devam etmesi halinde sezon sonunda oğlunun Beşiktaş’tan ayrılacağını söyledi.

Fanatik gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup’un babası Muzaffer Özyakup, Samet Aybaba’nın sürekli oğlunu eleştiren açıklamalarının ardından şunları söyledi:

“Hollanda’dan kalkıp oğlumun yanına geldim. Sırf hocasının açıklamaları üzerine burada kaldım. Çocuğun idman dışında bir yere gittiği yok. Bir yemeğe çıkar o da ya bizim aile ya da diğer futbolcu arkadaşları ile. En geç akşam 8’de evde oluyor. Futbolu her şeyi ile yaşıyor.

Elbette eksiği olabilir ama hocası bir tek oğlum için basın önünde sürekli yanlış, eksik bilgiler verip onu bizlere rencide ediyor.

Bu durum artık böyle gitmeyecek. Gerekirse Başkan ile konuşup bunun tekrarı halinde sezon sonu ayrılma niyetimizi söyleyip yardım istemek durumunda kalacağım. Her gün acaba hoca bugün oğlumuz için ne suçlamada bulundu psikolojisi içinde yaşıyoruz. Annesi de çok üzülüyor.”

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu