HaberSpor Haberleri

Samet Aybaba Beşiktaş’ın hocası olduğunun farkında değil mi?

Samet Aybaba

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-1 kaybedilen Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı. Kendisi Beşiktaş’ın teknik direktörü değilmiş gibi rakipleri ‘güçlü’ olarak niteleyen Aybaba suçu yine futbolculara attı!

Türk Telekom Arena’da karşılaştığı Galatasaray’a karşı orta sahayı bile geçmekte zorlanan Beşiktaş’ın hocası Samet Aybaba suçu futbolculara attı! Aybaba, Galatasaray maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında “Maça iyi konsantre olup başlayamadık. Uzun süre oyuna adapte olmakta zorluk çektik. Galatasaray’a istediğimiz bir baskıyı yapamadık. Biz kenarları kullanmakta sıkıntılar yaşadık. Almeida’nın olmaması bütün planlarımızı alt üst etti. Holosko ile ileri uçta top tutmakta zorluk çektik. Takım olarak bundan önce yakaladığımız ritmi yakalayamadık” dedi.

Aybaba, bir gazetecinin “Takımın zirvesinde yer alan takımlara karşı istediğiniz başarıları alamıyorsunuz?” sorusuna “Böyle maçlara konsantre olmak zor oluyor. Biz güçlü takımlara karşı basit oynayarak ağırlık koyuyorduk. Bu tip oyuncularımız yoktu” diye konuştu.

Samet Aybaba’nın “güçlü” diye nitelediği takımlara karşı daha önce ağırlık koyduğunu ancak Galatasaray karşısında bu tip oyuncusu olmadığını söylemesi de kafaları karıştırdı?

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş ligin üst sıralarında yer alan takımları bu sezon yenemedi!

[adrotate banner=”283″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu