Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi’nde bomba paniği

rustu akin lisesi bp

Beşiktaş Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi’ne Bingöl’den gönderilen paket bomba paniğine neden oldu. Okul müdürü, alıcısı belli olmayan paketle ilgili polise haber verdi, öğrenciler tahliye edildi.

İstanbul polisini alarma geçiren olay Etiler Nisbetiye Caddesi üzerinde bulunan Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi’nde yaşandı. Bingöl Solhan’dan Ömer Cengiz adına okula gönderilen ve kime geldiği belli olmayan paketi gören okul müdürü paketi dışarı çıkarttırarak polis ekiplerine haber verdi. Okula gelen emniyet güçleri güvenlik kulübesine alınan pakette patlayıcı madde olması ihtimaline karşılık hemen okulu tahliye ettirdi. Öğrencilere konuyla ilgili bir şey söylenmezken hemen arka bahçeye çıkartıldı. Bu arada Bomba İmha Ekiplerine haber verildi. Kısa sürede okula gelen bombacı polisler özel elbiselerini giyerek pakete fünye yerleştirdi. Fünyenin patlatılmasının ardından yapılan incelemede paketten herhangi bir patlayıcı çıkmaması başta okul idarecileri, veliler ve polis olmak üzere herkese rahat bir nefes aldırdı.

Her şeyden habersiz arka bahçede bekleyen öğrencilere hitaben bir konuşma yapan okul müdiresi, olup bitenler hakkında bilgi verdi. Öğrenciler ne olup bittiğinden habersiz kendilerinin arka bahçeye çıkartıldıklarını ve bir süre sonra bir patlama sesi duyduklarını söyledi. Çok korktuklarını belirten öğrenciler,öğretmenlerinin gerekli bilgiyi vermesinin ardından rahatladıklarını dile getirdi. Patlamanın etkisiyle okul girişindeki güvenlik kulübesinin camlarının kırıldığı gözlendi. Polis, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra okuldan ayrıldı.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu