HaberSpor Haberleri

“Ronaldinho görüşmeleri yapılırken 52 milyon liralık hisseyi kim sattı?”

Şeref Nasır

Beşiktaş’ın bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında konuşan eski Divan Başkanı Şeref Nasır, Ronaldinho ile transfer görüşmelerinin yapıldığı günlerde satılan hisseler hakkında bilgi verilmesi gerektiğini söyledi.

Şeref Nasır, Ronaldinho ile ilgili transfer görüşmelerinin yapıldığı günlerde Beşiktaş hisselerinde büyük bir hareketlilik olduğunu ifade ederek “6-12 Ocak tarihleri arasında 52 milyon liralık bir hareket oldu. SPK’ya ihbar ediyorum. Bu satışı kimler gerçekleştirmiştir. Bu durumdan faydalananların açıklanması en büyük arzumdur” dedi.

Şeref Nasır şöyle devam etti;

“Bir önceki Divan toplantısında denetleme kurulumuzca açıklanmış olan yaklaşık 461 milyon liralık zarar yıl sonu itibariyle aynı rakam telaffuz edilmektedir Yönetim ve denetim kurullarınca kamuoyuna açıklanmış olan Finans tabloları ve Denetleme kurulu raporlarında yıl sonu toplam zararı son 6 aylık yaklaşık 60 milyon zarar açıklanmasına rağmen nasıl yine 461 milyon olarak açıklanabilir. Bu rakam aslında açıklanan tablolara göre 500 milyonlar civarında bir zarar göstermesi gerekmektedir. Bu durum Türk Ticaret Kanununa göre tehlike arz etmektedir.”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu