HaberSpor Haberleri

Demirören’den hesap sormayacağını açık açık söyledi! “Evraklar ortaya dökülecek, gerek yok”

Fikret Orman

Başkan seçilmeden önce sürekli ‘Demirören’den hesap soracağım’ diye atıp tutan Fikret Orman, hesap sormayacağını resmen açıkladı. Fikret Orman, ‘Dava açsak 5 sene sürecek, kulübün evrakları kamuoyuna dökülecek. Demirören’le uzlaşacağız’ dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2014 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Ceylan InterContinental Otel Dolmabahçe Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda konuşan Fikret Orman, eski başkan Yıldırım Demirören’den hesap sorulmayacağını resmen açıkladı ve yine daha önce söyledikleriyle ters düştü.

Fikret Orman, Yıldırım Demirören konusunda şunları söyledi;

“Bu borç 1 günde artmadı. Bunların hepsini 2006 yılında da söylemiştik. Denetleme Kurulu Raporu çok uzun sürdü. Berk Hacıgüzeller, Mesut bey, Ahmet bey ve Tamer Kıran buna baktık. Daha sonra ‘hırslarımıza yenil düşmeyelim’ dedik. Demirören’e dava açsam 5 sene sürecek. Beşiktaş’ın bütün evrakları kamuoyuna dökülecek. Demirören bu parayı bağışlayacağım dedi. Biz de hep bu arzuda hareket ettik. Bu paranın bağışlanmasında benim menfaaatim olamaz. Benim verdiğim bir taahhüt de yoktur. Bunu toplumsal bir uzlaşma ile çözmek istedik. Şimdi herkes bugünkü borcu çok iyi inceliyor. Onlara teşekkür ediyorum. Bu hassasiyeti gösterenler neden daha önce göstermedi?

Demirören ile bu konuyu konuştuk. Beşiktaş halka açık bir kulüptür. Her konuştuğum şeyi basınla paylaşmak zorunda değilim. İcraat yaptıktan sonra gelir hesabını burada veririz. Bunu toplumsal uzlaşı ile yapalım. Bu çözüldüğü zaman 5-6 sene ticari mahkemelere gitmeyecek. Beşiktaş’ın borcu biraz daha aşağı inecek.”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu