HaberSpor Haberleri

Quaresma mı, Olcay Şahan mı?

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda pazar akşamı oynanacak sezonun ilk derbisinde Beşiktaş’ta Quaresma’nın mücadeleye ilk 11 başlayıp başlamayacağı tartışma konusu oldu. Otoritelere göre Portekizli’nin mevcut form durumu şansını düşürüyor.

BEŞİKTAŞ’ta pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde ‘ideal 11’in nasıl şekilleneceği tartışılıyor. Siyah beyazlılarda en büyük soru işareti Şenol Güneş’in kanatlarda kiminle oyuna başlayacağı. Oğuzhan’ın takıma dönmesiyle Sosa, on numarada maça başlayacak. Bu durumda Olcay Şahan-Gökhan Töre-Ricardo Quaresma üçlüsünden birinin maça yedek çıkmasıgerekecek. Güneş’in Töre’den vazgeçmesi düşünülmüyor. Geriye Olcay mı, Quaresma mı sorusu kalıyor ve yanıt bekliyor. Pazar akşamı ne olacak. Güneş, kime şans tanıyacak? Beşiktaş sahaya nasıl çıkmalı, kim şans bulmalı. Söz, yazarlarımızın…

QUARESMA DA VAN PERSIE GİBİ

Hakan Ünsal
QUARESMA’nın form durumu da van Persie gibi aslında. Şu haliyle Olcay ve gökhan töre’yi geçebilecek durumda değil. Kaliteli ama hala daha istenileni verebilmiş değil. Töre vazgeçilmezdir. Olcay ise oyunu iki yönlü olarak oynaması nedeniyle gözardı edilemez. Quaresma, derbide iyi bir hamle oyuncusu olarak kulübede oturur.

CENK TOSUN İLE BAŞLARDIM

İlker YASİN
ŞU anki konsantrasyon noksanlığı nedeniyle ben Quaresma’yı yedek tutarım. Sağda Töre, soldaysa Olcay oynar. Mevcut takımın en yaratıcı ismi Sosa. O varken on numara başkası oynayamaz zaten. Santrafordaysa Tosun’u tercih ederim. Q17 ve Gomez gibi oyuncular eski günlerindeki gibi değil. Onlar iyi bir pazar buldukları için burada bizim ligimizdeler.

NANI VARSA MUTLAKA Q17

Uğur VARDAN
KANATLARDA ‘Gökhan’la Quaresma’ diyorum. Quaresma, çünkü Nani’yle çekişmesi açısından maça özel bir anlam katabilir, ayrıca diyelim ki ilk yarı istenilen verim alınamadı, Olcay seçeneği devreye sokulabilir. Forvetteyse bence Gomez oynamalı. Bunun nedeni de bu tür maçlardaki tecrübesinin yanında kendini gösterme isteği ve vuruş kalitesi.

HAVAYA GÖRE İYİ OYNAYABİLİR

Kenan BAŞARAN
GERİDE kalan 5 maç, Quresma’yı kenarda başlatmayı emrediyor. Olcay-Töre-Quaresma üçlüsü aynı anda sahada olunca birbirlerini bozdular. Veriler, kanatları Olcay ve Töre’ye teslim ediyor. Ancak bir ‘hava’ oyuncusu olan Q17’nin ilk 11 başlaması da yadırganamaz. Portekizli, ilk tercih olursa F.Bahçe’ye karşı özel çok överili oynaması gerekecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu