HaberSpor Haberleri

Potada tüp erken patladı!

besiktas dexiaBeşiktaş Milangaz, İstanbul’da 78-70 mağlup ettiği Dexia Mons’a deplasmanda 74-63 yenilerek EuroCup’a veda etti. Beşiktaş Milangaz yoluna EuroChallenge Cup’ta devam edecek.

Belçika’da oynadığı karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen ikinci yarıda geriye düşen Beşiktaş Milangaz, maçı 11 sayı farkla kaybedince Eurocup’ta gruplara kalamadı.

Mücadele Ersin Dağlı ile Anthony Slaughter’ın karşılıklı basketleri ile başlarken devre 28-35 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile tamamlandı.  İkinci yarıya Justin Cage’in içeriden ve dışarıdan bulduğu sayılarla başlayan ev sahibi ekip, savunma sertliğini de arttırınca 25. dakikada 40-39 ile skor üstünlüğünü eline aldı. Hücumda aksamaya başlayan Beşiktaş Milangaz, Anthony Slaughter’ın isabetlerine de engel olamayınca final periyoduna 53-45’lik skorla Dexia Mons-Hainaut’un üstünlüğüyle girildi. 8 sayıdan az bir farkla mağlup olması durumunda dahi Eurocup’ta gruplara kalacak olan temsilcimizde son dakikalarda Deron Williams ile Zoran Erceg’in gösterdiği performans da yeterli olmayınca ev sahibi ekip maçtan 11 sayı farkla 74-63 galip ayrılarak ULEB Avrupa Kupası’nda gruplara kaldı. Beşiktaş Milangaz ise alınan bu sonuçla EuroChallenge Cup’ın yolunu tuttu.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu