HaberSpor Haberleri

Carvalhal: Türkiye’de hakemler üst düzey!

carlos carvalhal bp

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal,  Türkiye’de hakemliğin üst seviyede yapıldığını belirterek ‘Takım gibi oynadık. En önemlisi bu’ dedi.

Carvalhal, 0- 0 sona eren Gaziantepspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. 23 gün içerisinde 7 tane seri maç oynadıklarını kaydeden Carvalhal, “Hafta içi oynamakla ilgili sıkıntımız yok ancak kısa sürelerde çok maç oynadık. Gaziantepspor gibi iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Liglerdeki başarı sırası gerçekleri yansıtmayan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Her zaman oyuncular içinde bir hoca değişikliği ekstra motivasyon olur. Ancak bizim amacımız maçı kazanmaktı. Maç içindeki durumlara bakarsak da 1 puanı kazandık. 2 puan kaybetmediğimizi söylüyorum. İyi bir takım organizasyonu içindeydik ve takım olgusu içinde kuvvetliydik. Önümüzdeki günler içinde bizi ilgilendiren asıl nokta budur.” şeklinde konuştu.

Hakemler hakkında konuşmak istemediğini de vurgulayan Carvalhal, “Türkiye’de hakemlik üst seviyede yapılıyor. Maçı bitti ve bundan sonraki kritik ve eleştirileri siz görüntülerden izleyip yapacaksınızdır.” değerlendirmesinde bulundu. Sahada iyi oynadıklarını söylemediğini, ancak takım gibi oynadıklarını belirten Carvalhal, “Bazen takım gibi oynamak çok önemli. Bugün takım gibi oynamasaydık bu maçı kaybederdik. Tekrar hatırlatmak istiyorum. 7 maçın sahadaki oyunculara verdiği yorgunluk göz önündeydi. Ancak ne kadar yorgun olsalar da takım birlikteliğinden kopmadılar. Bu da puanı bize getirdi. Bazen A futbolcunun, B futbolcunun olmaması takım olgusunu bozmuyorsa bu da önemli.” diye konuştu.

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu