BeşiktaşHaberSerdal AdalıSpor Haberleri

Ole Gunnar Solskjaer bakıyor, Samsunspor kapıyor

Beşiktaş'ın İskandinav teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, beke Osayi-Samuel'i isterken Samsunspor, Norveç'ten Logi Tomasson'u transfer etti

 

Samsunspor, Beşiktaş’ı ligde geçti

Beşiktaş’ın geçen sezon Süper Lig’de üçüncülüğü kaptırdığı Samsunspor, transferde de siyah-beyazlılara adeta ders veriyor. Norveçli olan ve İskandinav pazarı elinin avcunda bulunan Ole Gunnar Solskjaer, aradığı beki Türkiye’de (!) buldu. Beşiktaş sağ bek için Fenerbahçe’den Bright Osayi-Samuel ile temasa geçti. Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Osayi Samuel yıllık 2.5 milyon Euro maaş artı 1 milyon Euro imza parası talep etti. Siyah-Beyazlı yönetim ise 2 milyon Euro maaş önerdi ve imza parasında indirime gidilmesini talep etti.

tomasson

Beşiktaş’ta Norveçli hoca, Norveç’i görmüyor

Beşiktaş’ta şef scout Eduard Graf ve İskandinav bölgesini iyi bildiği söylenen teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, beki Türkiye’de kovalarken Samsunspor, sol beke aradığı ismi Norveç’te buldu ve aldı. Sezonu üçüncü bitiren Samsunspor, yaklaşık 900 bin Euro’ya Stromsgodset’ten transfer ettiği İzlandalı Logi Tomasson ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 24 yaşındaki Tomasson, 214 karşılaşmada 24 gol, 21 asistle gelecekte transferinden para kazanılacak da bir isim.

 

Birisi Solskjaer’e söylesin! Burası Beşiktaş!

Dikkati Çekenler

Başa dön tuşu