HaberSpor Haberleri

Necip Uysal’dan Beşiktaş’a kötü haber!..

Necip Uysal’dan Beşiktaş’a kötü haber!.. Sakatlıklar ve gribal enfeksiyonlar ile başı bir hayli dertte olan Beşiktaş’a bir kötü haber de Necip Uysal’dan geldi / Beşiktaş Haberleri

Dünkü antrenmanda sağ arka adalesine darbe alarak idmanı yarıda bırakan Necip Uysal’ın bugün çekilen MR’ında birinci derece yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan genç futbolcu, sahalardan en az 2 hafta ayrı kalacak. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş’ın diğer sakat futbolcularının da iyileşme sürecinin uzaması Slaven Biliç’i bir hayli sıkıntıya sokuyor. Atiba, Sivok, Muhammed ve grip olan Escude bugün de takımla idmana çıkamadılar. Bu futbolcuların son durumları yarın yapılacak kontrollerin ardından netleşecek.

Atiba ve Sivok, idmanlara çıkmadığı halde oynayabilecek durumda olmalarına rağmen son kararı Slaven Bilic verecek. Bu arada Gökhan Töre, Hugo Almeida ve İsmail Köybaşı takımla birlikte çalıştı. Taktik antrenmanı sırasında sağ üst ön adalesine darbe alan Michael Eneramo tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Bursaspor maçında sakatlanan ve 1 aydır tedavi olan Oğuzhan Özyakup’un iyileşmesi ve takımla idmanlara başlaması Hırvat hocayı sevindirirken, bu futbolcunun Necip’in yokluğunda ilk onbirde yerini alması bekleniyor. Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı.

Streching hareketleri ve kısa koşularla devam eden antrenman, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmalarıyla devam etti. Taktik hazırlık sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla çalışma sona erdi. Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra özel uçakla İzmir’e hareket edecek siyah beyazlılar, karayoluyla Manisa’ya geçecek ve kampa girecek.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu