HaberSpor Haberleri

Sivok, Necip, Eneramo ve Muhammed yok, Oğuzhan’la Atiba kadroda

Beşiktaş

Süper Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e gitti. Beşiktaş’ta sakatlığı düzelen Oğuzhan Özyakup kafileye dahil edildi.

Akhisar Belediyespor ile yarın önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta, Necip’ten sonra Sivok da maç kadrosuna alınmadı. Çaykur Rizespor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Çek futbolcu Manisa’ya götürülmezken, takımdaki bir diğer sakat oyuncu Atiba isa maç kadrosuna alındı. Bir haftadır takımda ayrı çalışan Atiba, bugün yapılan son antrenmanda ise yer almadı. Kanadalı futbolcunun yarın oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçında ağrı kesici iğne vurularak sahaya çıkması bekleniyor. Öte yandan sakatlığı bulunan Eneramo da maç kadrosuna alınmayan bir başka isim oldu.

Beşiktaş’ın Akhisar Belediyespor kadrosunda sakatlığı devam eden Sivok, Necip, Muhammed ve dünkü idmanda sakatlanan Eneramo bulunmazken Hırvat hoca, kadronun daralması sebebiyle gribal hastalıkları geçmeyen Oğuzhan, Escude ve Ömer Şişmanoğlu’nu maç kadrosuna dahil etti. Ayrıca bir haftadır takımdan ayrı çalışan Atiba da Akhisar’a götürülecek.

Galatasaray ile oynanan 5. hafta karşılaşmasında hakeme yönelik sözlerinden dolayı Türkiye Futbo Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen ve bu cezası Çaykur Rizespor maçında tamamlanan Hırvat teknik adam, Akhisar Belediyespor maçıyla yeniden yedek kulübesindeki yerini alacak.

Beşiktaş’ın maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor;

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Pedro Franco
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Ersan Gülüm
Gökhan Süzen
Ramon Motta
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Manuel Fernandes
Veli Kavlak
Mehmet Akgün
Filip Holosko
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Kerim Frei
Hugo Almeida
Mustafa Pektemek
Ömer Şişmanoğlu

[adrotate banner=”312″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu