HaberSpor Haberleri

Muhammed Demirci heyecanı!

muhammed demirci antrenman bp

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Muhammed Demirci’nin kadroya dahil edilmesi camiada heyecan yarattı.

Fiyapı İnönü Stadı’ndaki ilk maçta rakibini 5-0 mağlup eden ve yarınki mücadeleye rahat çıkacak olan Beşiktaş’ta Quaresma, Guti, Simao, Ferrari, Rüştü, Ernst gibi önemli isimler kadroya dahil edilmezken A2 takımından Doğukan Pala, Furkan Şeker, Muhammed Demirci, Atınç Nukan ve Cumali Bişi Gaziantep’e götürülecek.

Beşiktaş özel bir uçakla yarın sabah Gaziantep’e gidecek. Siyah Beyazlıların karşılaşmaya Cenk Gönen, Erhan Güven, İbrahim Toraman (Furkan Şeker), Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Bobo ve Hugo Almeida 11’iyle çıkması bekleniyor.

Beşiktaş’ta şans verilmesi halinde ilk kez A takım formasını giyecek olan Muhammed Demirci’nin performansı merakla bekleniyor.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. evet sonunda muhammedi görme fırsatımız olacak.ve ona çok güvenen çılgın bir fanatik olarak umarım beşiktaşımıza faydalı olur….

  2. gutiyi kaptan olarak görmek güzel olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu