GündemHaber

Mehmet Uygar Başak Arslan Beşiktaş’a adaylığını açıkladı

Mehmet Uygar Başak Arslan

Şehir Plancısı Mehmet Uygar Başak Arslan Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adaylığı için CHP’ye resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

20 yıl önce Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında başlayan siyasi hayatında Cumhuriyet Halk Partisi içinde çeşitli görevlerde bulunan Şehir Plancısı Mehmet Uygar Başak Arslan CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’e dosyasını teslim eden Arslan, Mart 2014 seçimlerinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla sonuçlanmasını dilediğini söyledi.

‘Genç kadrolar görev almalı’

Başvurunun ardından basına bir açıklamada bulunan Arslan, Beşiktaş’ta neden aday adayı olduğu ile ilgili şunları söyledi;

“Siyaset yaşamım boyunca hep yüzü örgüte dönük bir yönetim anlayışı izledim. CHP kadrolarında her zaman kendini yetiştirmiş, meslek sahibi vizyonu olan genç insanların olduğunu ifade ettim.

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber parti içi demokratikleşme ve partinin genç kadrolarının yönetimlerde görev almasının önü açılmıştır. Biz parti içinde yetişmiş genç ve nitelikli kadrolar olarak bu yeni süreçte görev taleb ediyoruz. Ben Şehir Plancısı Mehmet Uygar Başak Arslan, Beşiktaş Belediye Başkanlığına talip oluyorum.

‘Bize güvenin, görev verin’

Bize güvenip görev verin ki Sosyal Demokrat Kent belediyeciliği ile ilgili model oluşturalım. Halka dokunan belediye modelini kuralım. Bize güvenip görev verin ki sosyal demokratların belediyecilikteki altın yıllarını başlatalım. Bize güvenip görev verin ki sosyal demokrat iktidarın temellerini atalım. Bize güvenip görev verin ki Sokaktan gelen o muhteşem özgürlük ateşini, demokrasi için çalışma enerjisini partimize taşıyalım. Bize güvenip görev verin ki destan nasıl yazılır gösterelim demokrasi havarisi çevrelere.

Bize güvenip görev verin ki halkın yaşamaktan onur duyduğu, Beşiktaşa bakan, Beşiktaşı düşünen herkesin imrendiği kentsel hizmetleri sunalım. Bize güvenip görev verin ki evet işte bu adamlar çalışıyor kardeşim, hem çalışıyor hem çalmıyor, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını tüm türkiye gösterelim. Bize güvenip görev verin ki Anadolu’daki belediyelerimizle enerjimizi, imkanlarımızı ve olanaklarımızı paylaşalım.

Dayanışma ruhunu oluşturalım. Nerde bir CHP’li belediye var hepsini kendi evimiz yapalım. Bize güvenip görev verin ki Genel Başkanımızın başbakanlık yolunu güllerle donalatım.

Bu düşünceler ve heyecan içinde başta genel başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere MYK üyeleri ve PM üyelerime ve üyesi olmaktan onur duyduğum Beşiktaş örgütüme kendimi teslim ediyorum. Verilecek her kararda partimin neferi olarak çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler gelip geçiciyiz. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.”

[adrotate banner=”285″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu