HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta gündem yine Robinho

robinhooooooo613Beşiktaş’ta teknik direktör Bernd Schuster’in Helsinki maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında sarf ettiği”UEFA ve Türkiye’de başarı istiyorsak Bobo ve Nobre eksik kalır” sözlerinin ardından gözler tekrar santrafor transferine çevrilirken Siyah Beyazlı yönetim Robinho için tekrar girişimlere başladı.

Sponsor arayışlarında bir süre sonuç alamadığı için Robinho transferini askıya alan Beşiktaş yönetimi, henüz bilinmeyen bir sponsor desteğini arkasına alarak Robinho için tekrar Manchester City’nin kapısını çaldı.

Beşiktaş yönetiminin Manchester City ile büyük oranda anlaştığı, Robinho’nun alacağı ücrette indirime gitmeye çalıştığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın bonservisinin büyük bölümünü sponsora ödetecek.

Hatırlanacağı gibi Siyah Beyazlılar daha önce de Robinho için girişimlerde bulunmuş, geçtiğimiz hafta içinde ise golcü futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilmişti. Ancak Fenerbahçe yönetimi, ısrarla Robinho ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Manchester City ile Adebayor için de görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetimi, bu futbolcunun satılmayacağının açıklanmasının ardından rotasını tekrar Robinho’ya çevirdi.

Transferde artık sona yaklaşıldığı ifade edilirken dünyaca ünlü yıldız futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek tıpkı Quaresma ve Guti gibi büyük bir şölenle imzayı atacağı ileri sürülüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, dün akşam düzenlediği basın toplantısında UEFA ve Türkiye’de büyük hedeflerinin olduğunu, ancak bu hedeflere ulaşma yolunda elindeki forvetler Bobo ve Nobre’nin yetersiz kalacağını açık bir şekilde dile getirdi.

Dikkati Çekenler
[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Ben hiç 25 milyon Euro’luk futbolcuya sponsor olacak kadar yarım akıllı şirket görmedim. Bundan sonra da göreceğimizi sanmıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu