HaberSpor Haberleri

Mehmet Üstünkaya kabri başında anıldı!..

Mehmet Üstünkaya kabri başında anıldı!.. Başkan Fikret Orman, eski başkanlardan Mehmet Üstünkaya’nın vefatının 14. yılında, ailesinin düzenlediği anma törenine katıldı / Beşiktaş Haberleri

Aşiyan Mezarlığı’nda Mehmet Üstünkaya’nın kabri başında düzenlenen anma töreninde Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra, Genel Sekreter Metin Albayrak ile Genel Koordinatör Levent Çifter, Üstünkaya’nın ailesi, yakınları ve sevenleri yer aldı.

Üstünkaya için dualar okundu, Beşiktaşımıza yaptığı hizmetler yad edildi. Başkan Orman yaptığı konuşmada şunları söyledi; Allah rahmet eylesin, Mehmet abi bizim hakikaten çok kıymet verdiğimiz bir insan. Beşiktaş için de gerçekten çok önemli bir insandır. Yaş itibariyle babamdan dolayı bilirim; Beşiktaş’ın çok kötü günleri vardı. Çekleri tefecilerde, çok kötü günlerdi.

Mehmet abi ve arkadaşları taşın altına ellerini koyup Beşiktaş’ı o buhranlı günlerden çıkarttılar ve özellikle maddi yönün yanında alt yapıya verdikleri destekle, 16 sene sonra camiamızı şampiyonlukla tekrar bir araya getirdiler. Bence Beşiktaş’ın makus talihinin değişmesinde çok önemli bir adamdır. Beşiktaşlılar onu çok severdi. Tanıyanlar da çok severdi. Eski yönetim kurulu arkadaşları taparcasına severdi. Çok iyi bir insandı.

Oğlu Kerem benim çocukluk arkadaşım. Mehmet abiyi de ondan dolayı tanırdık. Mehmet abi gibi insanlar sayesinde Beşiktaş’ın popülerliği arttı. Biz onlar sayesinde daha çok itibar gördük. Onların bu kulübe çok emekleri var; ondan öncekilerin olduğu gibi…

Şeref Bey ile alakalı bir tesis yapacağız. Ondan sonra da Allah kısmet ederse Mehmet abinin adına da bir tesis yapmak istiyoruz. Biz onları yaşattığımız sürece, cedlerimizi yaşattığımız sürece geleceklerimizde bizleri yaşatacaktır. Mehmet abinin bizde emekleri var. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun.”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu