BJK HaberleriHaberRöportajSpor Haberleri

Beşiktaş yönetimi Beyaz TV’ye Quaresma röportajı ile ilgili ateş püskürüyor / Video

Pazar günü gündeme bomba gibi düşen Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi’nin Beyaz TV’deki röportajı konusunda Siyah -Beyazlı kulüp rahatsız. Yönetim röportajın ahlak dışı olduğunu iddia ediyor.

Beşiktaş kulübü futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’ın yaptığı resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

Tamer Kıran Ahmet Nur Çebi’yi savundu. Quaresma ile ilgili iddiaları Ahmet Nur Çebi söylemedi

Bir TV kuruluşuna verdiği mülakat sırasında, kanal muhabirin peş peşe dile getirdiği çirkin iddiaların, İkinci Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin ortaya attığı iddialarmış gibi çarpıtılarak gündem yaratılmaya çalışılmasını, ibretle izliyoruz.

Futbol Komitesi Başkanı olarak öncelikle şunun altını çizmek isterim; Ricardo Quaresma kulübümüzün sözleşmeli futbolcusudur. Futbolcularımızın şeref ve haysiyetini, kişilik ve değerlerini zedeleyici gayri ahlaki hareketler ile  şahıslarına dönük saldırı ve spekülasyona yeltenenlerin karşısında, bilinmelidir ki önce BJK olacaktır.

Quaresma’nın kişilik hakları

Kendisiyle idari süreçlerde yaşadığımız sorunlar fırsat bilinerek yapılan bu spekülatif hareket, bizim açımızdan, Beşiktaş’a yapılmış demektir. Beşiktaş, futbolcumuz Quaresma’nın kişilik hakları ve insani değerlerini gözeterek,  her zemin ve platformda bunların savunucusu olacaktır.

Ahlak sınırlarını zorlayan, tümü izlendiğinde spekülasyon yaratma hedefi  açık olan söz konusu röportajda, Sayın İkinci Başkanımızın, muhatap bırakılmaya çalışıldığı sorulara karşılık gazetecilik mesleğine saygısından ötürü röportajı kesmediği, buna karşın  rahatsızlığını dile getirdiği de görülmektedir.

Aynı şekilde kendisinin şahit olmadığı söz konusu iddialara itibar edemeyeceğini defaatle söylediği de röportajın tümünü izleyenlerce açıktır.

Ahmet Nur Çebi Queresma Röportajı yüzünden üzülmüştür

Futbolcumuzla yaşanan idari sorunların aşılması sürecinde, maddi manevi, samimi ve yapıcı bir çaba içinde olan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile futbolcumuz Ricardo Quaresma’yı derinden üzen bu röportaj sonrasında yaratılan spekülasyon ortamına dair değerlendirmeyi, camiamızın ve kamuoyunun vicdan ve takdirine bırakıyoruz.

Dikkati Çekenler

BJK, kaynağını temel insani değerlerinden alan duruşunu her daim koruyacak, bunun aksi tavır ve tutumların da her daim karşısında olacaktır.

Saygılarımla

Tamer Kıran
Futbol Komitesi Başkanı

Bizde adı geçen röportajın videosunu yorumsuz olarak tekrar yayınlıyoruz.

MESUT YILMAZ   |  YAŞAR AŞÇIOĞLU  |  ENGİN BALTACI  | AHMET NUR ÇEBİ | YILDIRIM DEMİRÖREN |  FİKRET ORMAN

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu