HaberSpor Haberleri

Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı!..

besiktasidman.besiktaspostasiSpor Toto Süper Lig’in 9. hafta maçında Kayserispor’a son dakika golüyle yenilen Beşiktaş, 28 Ekim Perşembe günü konuk edeceği Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beşiktaşlı oyuncular, Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası play-off maçının hazırlıklarına moralsiz başladı. Siyah-beyazlı ekipte Kayserispor karşılaşmasının ardından ara vermeyen başlanan kupa maçı hazırlıkları, bu sabah basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Tedavilerine devam edilen Sivok, Mert Nobre, Ferrari, Ekrem Dağ ve Quaresma antrenmana katılmadı. Mehmet Aurelio ile Erhan Güven ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kayserispor karşılaşmasında forma giyen oyuncular koşuların ardından antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise pas çalışması, minik kale maç ve yarım sahada çift kale maç oynadı. Beşiktaş, yarın saat 10.30’da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

[adrotate group=”74″ banner=”79″] [adrotate group=”77″ banner=”81″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu